Vrijgezellen


Beleef een super vrijgezellenfeest (dag – weekend) op een orginele manier zonder zelf iets te moeten doen. Wij voeren het uit!

Wil je niet zomaar een vrijgezellenfeest! Wil je eens iets anders, iets speciaals! POLYEVENTS heeft naast het gamma van traditionele activiteiten (karting, paintball,…) nog meer uitdagende en revolutionaire activiteiten. We denken dan aan buikdansen, djembé sessies,…

 

In samenspraak met de getuige, broer of contactpersoon van de vrijgezel, trachten we een zo harmioneus mogelijk feest uit te werken.

Perfectie, flexibiliteit en professionalisme zijn de bouwstenen van onze samenwerking. Wij stellen een programmavoorstel op dat overeenstemt met jouw eisen en ideeën, en dat rekening houdt met tijd, ruimte, beschikbaarheid en kostprijs van het event en de betrokken partners.

‘Life is a party – Let’s make it more fun’, is de basis van het event en hier mag dus niets ontbreken.

Tijdens een verkennend gesprek worden de mogelijkheden aangeboden en krijg je een uitgebreide informatiebrochure mee, waaruit je een selectie kan maken. Nadien volgt de concretisatie van het feest alsook de betaling van het voorschot.